Operacija zatamljenje - akcija protiv medijske šutnje

Trećega travnja 2009. je, od strane znanstvenika iz 3 zemlje objavljen jedan od najvažnijih znanstvenih radova vezanih za rušenje zgrada Svjetskog trgovačkog centra - pod naslovom "U prašini Svjetskog trgovačkog centra otkriven aktivni materijal Thermitic [ “Active Thermitic Material Discovered in Dust from the 9/11 World Trade Center Catastrophe” PDF 10 MB ].

Dokument jasno pokazuje kako su pronađeni ostatci eksploziva u svezi s rušenjem "blizanaca". Ovaj napredni eksploziv, znan kao nanothermite, koji nije stvoren u afganistanskim spiljama vać u laboratorijama dobavljača američkog ministarstva obrane, bi mogao biti uzrok razaranja koja su dovela do pada tornjeva u New Yorku, 11. rujna 2001.

Ova informacija bi mogla u potpunosti promijeniti službenu priču o 9/11. Iako je dokument nedavno uručen potpredsjedniku SAD Joe Bidenu, tajniku Bijele kuće za medije Robert Gibbsu i nekolicini kongresnika, nitko ih od njih nije našao zanimljivim. Niti jedan od ključnih medija nije niti izvijestio o ovom nalazu, s izuzetkom pojedinih medija u Danskoj i Rusiji.

Ovakvo ponašanje političkih predstavnika, a posebno medija je neprihvatljivo i oz toga razloga - 11. rujna, na svjetskoj razini, kreće "Operacija zatamljenje", s jednim glavnim ciljem.

Organizatori žele informirati što veći broj velikih medijskih kuća o ovome dokumentu, kao i nekim drugim ključnim činjenicama koje su ignorirane od strane Povjerenstva za 9/11 [ 9/11 Commission ].

Na adrese preko 1,500 najvećih svjetskih medija (TV i novine) će biti poslane ključne informacije o 9/11, primjerak nanothermite izvješća, dva DVD-a, uključujući i novi DVD autora Steven E. Jones o Nanothermitu kao i kopiju 9/11: Skica za istinu [ 9/11: Blueprint for Truth ] autora Richard Gage.

Organizatori će tražiti od medija objavu dokumenata te inzistirati na odgovoru zašto tu priču do sada nisu pratili niti o njoj izvještavali.

Svi odgovori će biti objavljeni na web stranici http://world911truth.org/operation-blackout/ čak i informacije o medijima koji su ignorirali i paket i kasniji dopis. Na ovaj način će javnost moći prosuditi o objektivnosti velikih medija.

Svi navedeni dokumenti su dostupni za preuzimanje, tako da organizatori pozivaju sve zainteresirane poduzeti akcije i u svom medijskom okruženju.

“Oni koji imaju privilegiju znanja, imaju i obvezu djelovanja.” - Albert Einstein

http://world911truth.org/operation-blackout/
petak, 4. rujna, 2009. - 15:17