Traže istragu zbog "zločina protiv čovječnosti" protiv Billa Gatesa

en face

U SAD-u je pokrenuta peticija za pokretanje istrage protiv Fondacije osnivača Microsofta Billa Gatesa zbog "zločina protiv čovječnosti i zloupotrebe medicine".

Peticiju, koja je objavljena na internetskoj stranici Bijele kuće "Mi ljudi", do sada je potpisalo 425.000 ljudi, što je četiri puta više od broja neophodnog za službeni odgovor Bijele kuće.

Na federalnu američku vladu se apelira da traži od Kongresa provođenje sveobuhvatne i javne istrage.

"Dok promatramo događaje oko pandemije 'Covid-19', mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Dana 18. listopada 2019. godine, samo nekoliko tjedana prije proglašenja prve žrtve u Wuhanu u Kini, održana su dva velika događaja. Jedan je 'Događaj 201', a drugi 'Svjetske vojne igre', a oba su se održala u Wuhanu", piše u peticiji.

U peticiji protiv Fondacije "Bill i Melinda Gates" se potom kaže da "od tada kreće pritisak širom svijeta da se napravi cjepivo i uvede biometrijsko praćenje ljudi".

Potpisnici peticije tvrde da na čelu toga stoji Bill Gates.

Peticija je pokrenuta 10. travnja, a za samo nekoliko dana potpisalo je 100.000 ljudi, što znači da bi Bijela kuća ovim pitanjem trebala pozabaviti u roku od 60 dana.

subota, 25. travnja, 2020. - 10:07