Michael Jackson prikazan kao seksualni predator i čudovište

profil

Novi dokumentarac o Michaelu Jacksonu, Leaving Neverland, premijerno je prikazan na Sundance Film Festivalu, a kritičari su ga proglasili "horor filmom".

U četverosatnom dokumentarcu izneseni su novi detalji optužbi za pedofiliju na račun kralja popa, a među njima je otkriveno da je dječake za seks nagrađivao nakitom.
Davao im je nakit kao nagradu za seksualni čin, a jednom dječaku je pripremio kompletno vjenčanje, sa zavjetima i dijamantnim prstenom, napisao je Patrick Ryan iz USA Today.

Dodao je kako među pričama Jacksonovih žrtava postoje određene sličnosti.
Naveo ih je da mrze svoje roditelje i žene općenito. Govorio im je da ih je s njim spojio bog, a onda bi ih odbacio zbog mlađih dječaka, piše Ryan.

Leaving Neverland - trailer

Film se fokusira na Wadea Robsona i Jamesa Safechucka, koji tvrde da ih je pjevač zlostavljao i silovao na svom imanju Neverland.

Jackson je za života negirao sve optužbe, a s istim su nastavili i njegovi nasljednici nakon njegove smrti. Njegovi su zastupnici nakon premijere objavili priopćenje u kojem su naveli da je film tabloidno ubojstvo njegova lika koje je Michael Jackson trpio u životu, a sad i nakon smrti.

Leaving Neverland je horor film- intimna, uvjerljiva i ponekad seksualno eksplicitna priča dvojice dječaka koji su postali 'posebni prijatelji' Michaela Jacksona, a njihovi su roditelji to prihvatili ne naslućujući istinu. Jackson je bio predator i čudovište, napisao je kritičar Jeff Wells iz Hollywood Elsewhere.

subota, 26. siječnja, 2019. - 15:59