"Tom Cruise zna za sva zlostavljanja unutar Crkve. Dio je njih"

smijeh

Hollywoodski glumac Tom Cruise već je niz godina istaknuti član Scijentološke crkve koja još uvijek izaziva kontroverze. U filmu "Going Clear: Scientology and the Prison of Belief" snimljenom 2015. godine iznesene su brojne optužbe na račun Toma Cruisea, a njih je sada ponovno potvrdila Leah Remini.

Glumica, koja je sama prije pet godina napustila Scijentologiju, tvrdi kako Cruise ima poseban tretman u Scijentološkoj crkvi.
On se u Scijentološkoj crkvi smatra božanstvom. Pripadnicima Crkve nameće se stav kako on spašava svijet. On je drugi po važnosti u Crkvi, odmah iza Davida Miscavigea, vođe Crkve - otkrila je Leah.

Glumica je otkrila i niz šokantnih tvrdnji u koje je upleten upravo Cruise.
Većina ljudi misli da je on nevina žrtva u ovoj cijeloj priči, ali on je itekako svjestan svega što se događa u Crkvi, uključujući zlostavljanja. On je dio toga - ispričala je Leah.

Remini kaže i kako pripadnici crkve Cruisea prate u stopu kako u vanjskom svijetu ne bi došao do tiskovina koje pišu protiv Scijentologije. Zbog bliskosti s vođom Miscavigeom, Cruise je, navodno, dobro upoznat s tjelesnim kažnjavanjem o kojem ostali pripadnici Crkve ne znaju gotovo ništa.
David Miscavige najbolji mu je prijatelj, a jedan visoki član Crkve otkrio mi je da Miscavige stalno prijeti osoblju da će dovesti Toma Cruisea u sjedište crkve Zlatnu bazu da ih pošteno ispraši - kaže glumica.

U nedavnom intervjuu zvijezda serije "Kralj Queensa" otkrila je i kako su bivše supruge Toma Cruisea, Nicole Kidman i Katie Holmes također bile dio kontroverzne religije. Osvrnula se i na tvrdnje da scijentolozi još uvijek nadziru Katie s kojom Tom ima 12-godišnju kći Suri.
Vjerujte mi, Katie ne smije sa mnom na ručak, a bile smo bliske prijateljice. Mogla bi izgubiti skrbništvo nad Suri. To nije normalno - ispričala je nedavno glumica.

Na njezin posljednji javni istup odmah je reagirala i Scijentološka crkva koja je opovrgla sve optužbe.
Leah Remini dala je intervju kako bi promovirala svoj lažni TV reality show - poručili su kratko iz Crkve.

The Daily Beast
subota, 24. studenog, 2018. - 12:19