Amerika i HAARP su zapalili Grčku!?

požar

Grčki mediji pišu o teorijama urote vezanim za moguće uzroke stravičnih požara koji su prošli tjedan pogodili okolicu Atene i u kojima je život izgubila 91, a nestalo najmanje 25 osoba. Na društvenim mrežama Grci vode žustru polemiku o mogućoj teoriji urote. Većina za požare optužuje SAD i njene tehnologiju HAARP.

Atenski list "Elefthari Ora" prenosi izjave meimenovanih izvora koji tvrde kako su turski agenti uz upotrebu ruske tehnologije izazvali požar u regiji Mati u kojoj se kriju odbjegli turski vojnici.
Alexis Tsipras je spreman spaliti cijelu Grčku: Potpaljivači su Erdogan i Putin, piše Elefthari Ora.

Isti list u drugom dijelu teksta piše da je evidentno da Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) smeta zbližavanje Turske i Rusije te se SAD navodi kao mogući podmetač požara kako bi za to djelo optužili Tursku.

List "Kontra News" piše da su strani agenti zapalili Attiku i pobili ljude.

Izvori tog lista tvrde da je riječ o planskom aktu organizacija koje žele dodatno destabilizirati Grčku, a navodno je i premijer Grčke Alexis Tsipras na sjednici Vlade priznao da postoji ta mogućnost.

Internet portal "Attikanea" pak piše da je požar podmetnuo SAD i to koristeći NASA-ine lasere MASERS.

I portal "Megas Filipos" također smatra da je SAD podmetnuo požare u Ateni. Ta medijska kuća je ukazala na istopljena stakla automobila na opožarenom području i tvrdi da je požar izazvan navodećim energetskim oružjem DEW.

utorak, 31. srpnja, 2018. - 12:47