Pred svjetinom do nesvjesti izbičevao suprugu

screenshot

Iz zabačene pokrajine sa sjevera Indije procurila je gnjusna snimka bičevanja žene koja je cijelo vrijeme tijekom torture bila zavezana sa stablo. India Today navodi da je seosko vijeće zbog preljuba osudilo jadnu ženu na 100 udaraca bičem, a izvršitelj kazne bio je - njezin suprug!

Mlada djevojka je negdje u veljači navodno pobjegla od svog supruga i s ljubavnikom otišla u kuću njegovih rođaka. Međutim, suprug ju je pronašao, te joj poslao pismo u kojem je napisao da će joj sve oprostiti samo ako se vrati kući. Nažalost, naivna djevojka mu je povjerovala, ali umjesto supruga u mjestu Bulandshahr dočekali su je članovi seoskog vijeća koji su je osudili na bičevanje…

Suprug se očito nije previše bunio i s velikim zadovoljstvom je išibao vlastitu suprugu kožnim remenom. U jednom trenutku mu je zasmetala jakna, pa se skinuo u majicu i nastavio iživljavati na ženi koja je u jednom trenutku pala u nesvijest. Da stvar bude gora, psihopat je svoju vlastitu suprugu ostavio na milost i nemilost krvožedne rulje koja je poslije "predstave" ženu seksualno zlostavljala. Navodno je bilo i pokušaja silovana.
Ništa ne govori policiji - urlali su divljaci ženi koja je svako malo dolazila k sebi i padala u nesvijest.

Srećom, snimka je ipak došla u ruke policiji koji su ubrzo organizirali akciju i uhitili 18 ljudi među kojima su članovi seoskog vijeća, ali i suprug djevojke.

nedjelja, 25. ožujka, 2018. - 13:17